Manlig stilikon

Nu har jag pratat rätt mycket om stil för kvinnor men självklart finns det män som också är väldigt stilmedvetna. Tänkte titta närmare på en av mina favoriters stil; Hugh Jackman 

Vi vet alla att Hugh Jackman alltid är lika snygg och elegant på formella tillställningar, vare sig han bär kostym eller smoking.

 

En av anledningarna till att han ser så bra ut (förutom att han vunnit genetiska lotteriet) är att kläderna är skräddarsydda.
Det är ofta man ser killar i illasittande kostymer men det är också fullt förståeligt varför det blivit så. Tränar man mycket kan kavajen sitta perfekt över axlarna men den är för stor över magen och då ser det slafsigt ut. Eller tvärtom, man har en större mage men är inte så bred över axlarna och axelvaddarna står ut som en kavaj från 80-talet.
Visst är det dyrt att skräddarsy sina kostymer men om man har råd kan det vara en bra investering. Annars kan man självklart köra på budget varianten och ta sin Dressman eller H&M kostym till en skräddare så dom kan sy in den där det behövs. I vilket fall som helst kommer det bli snyggare än innan :)

Privat har Hugh Jackman en väldigt naturlig stil, han bär gärna mörka färger som svart och grått som alltid ser stilfullt ut och till det bär han ofta jeans.
Håret är ofta kortklippt och han ser till att styla den lite busigt.
 

Med sin självsäkerhet har den här mannen talangen att se ut som om han bara tagit på sig nåt och "råkar" se fantastisk ut. Tjejer jämför inte era män med Hugh Jackman men varför inte inspiresras av honom och föreslå något som ni tycker skulle passa era män bra?

Love
Gigi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0