Madonna och B Åkerlund

Min absolut största idol är Madonna. Jag växte upp med hennes musik och det är få artister som jag har så stor respekt för. Madonna ändrar inte bara sin musikstil hela tiden, hon är också smart och vet precis hur hon ska marknadsföra sig själv, men bland det bästa med henne är hennes stil. Det är omöjligt att veta vad hon kommer ha på sig till nästa uppträdande men man vet att hon kommer va grymt snygg.
Tyvärr har folk gnällt sen 90-talet på att hon är gammal och dom verkar tycka att det är en anledning att sluta gilla henne. Borde man inte ha större respekt för en artist som trots att hon blivit äldre fortfarande kan mäta sig med de yngre stjärnskotten?
Andra klagar på att hon träffar yngre män. Hugh Heffner har flera unga kvinnor och honom ser de flesta männen upp till och även många kvinnor. All den här motståndet kommer från idioter som inte gillar att det går bra för en kvinna. Ingen säger till Rolling Stones eller ACDC att lägga av för att dom blivit gammla, ingen säger att Hugh Heffner borde börja träffa kvinnor i sin egen ålder!
Madonna är och kommer ett bra tag fram över vara "the Queen of pop" och detta visade hon på Super Bowl. 

Till Super Bowl var hon stylad av B Åkerlund (Jonas Åkerlunds fru) som valde att styla henne till något som likna en romersk gudinna. Klänningen var designad av Givenchy, stövlarna av Miu Miu och örhängen av Bulgari.
På scen hade Madonna med sig 100 trummslagare, 150 "gladiatorer" och 200 körsångare. Åkerlund arbetade i över tre månader med detta men vilket fantastiskt resultat det blev!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0