Partybilder

Nu var det längsen jag skrev igen, har haft fullt upp nu när skolan är igång igen. Kommer inte ihåg att Svenska B va så jobbigt på gymnasiet, men sen va man ju nästan aldrig där heller... :-P

I lördags hade jag några kompisar över på förfest.  Det blev lite stressat när jag skulle fixa mig eftersom jag måste vara världens största tidsoptimist.
Valde att ha på mig ett par raka jeans som jag köpt på en marknad i Spanien, en topp från Esprit, en svart bolero från Gina tricot och självklart mina trusty Louboutin skor. Skorna var extremt hala i det här vädret men vad gör man inte för att se chic ut? ;-) Semir fick offra sig och blev tvungen att hålla i mig hela vägen till Birger Jarl.


Tänkte att det kunde va kul att lägga upp några bilder på mig där jag inte står med ryggen mot kameran, så jag stal några bilder som min kompis Isabell tog i helgen. Caught in action, chanelsminket i ena handen och vinglaset i andra.
Är helt osminkad än så länge
Sminkad och klar. Hade inte tid att fixa naglarna så det blev Depends lösnaglar "press and go", perfekta för kvällen. Hatten lånade jag av Semir för bilden.Arlandas finest.
Från vänster: Isabell "The babe", Semir from the block och så jag Gigi "The diva".
Dom andra tyckte vi var för långsamma och stod ute och väntade på oss.

Lite mer roliga och galna bilder från kvällen finns på Isabells blogg:
http://isabellarbils.blogg.se/


Love
/GigiKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0