Chanel<3Kisses Belle

I had everything, opportunities for enternity

Ni vet nog inte så mycket om mig, så jag tänkte berätta lite om min stil och syn på mode:)
Jag har en ganska varierande stil.
Min stil är som en blandning mellan festival chic/preppy/flirty.
Jag använder ofta jeans, skinjackor, hårband, söta klänningar, preppy aktiga tröjor och cocktail ringar.
Och på fötterna har jag ballerinor, boots eller partyshoes:)Min make-up varierar dock inte så mycket, det e antingen sotade "Victoria´s Secret" ögon eller naturlig make-up med mycket lipgloss:)
Och jag använder nästan bara välkända lyxmärken (erkänner att jag e lite bortskämd, fast bara när det gäller make-up och parfym;)) så som Dior, Chanel, Gurlain och Lancome.

Dislikes: Hatar manchester, paisley, harems byxor och fläckig "smutsig" make-up.

Okej nu vet ni lite mer om mig och min stil:)
Kisses Belle


Manlig stilikon

Nu har jag pratat rätt mycket om stil för kvinnor men självklart finns det män som också är väldigt stilmedvetna. Tänkte titta närmare på en av mina favoriters stil; Hugh Jackman 

Vi vet alla att Hugh Jackman alltid är lika snygg och elegant på formella tillställningar, vare sig han bär kostym eller smoking.

 

En av anledningarna till att han ser så bra ut (förutom att han vunnit genetiska lotteriet) är att kläderna är skräddarsydda.
Det är ofta man ser killar i illasittande kostymer men det är också fullt förståeligt varför det blivit så. Tränar man mycket kan kavajen sitta perfekt över axlarna men den är för stor över magen och då ser det slafsigt ut. Eller tvärtom, man har en större mage men är inte så bred över axlarna och axelvaddarna står ut som en kavaj från 80-talet.
Visst är det dyrt att skräddarsy sina kostymer men om man har råd kan det vara en bra investering. Annars kan man självklart köra på budget varianten och ta sin Dressman eller H&M kostym till en skräddare så dom kan sy in den där det behövs. I vilket fall som helst kommer det bli snyggare än innan :)

Privat har Hugh Jackman en väldigt naturlig stil, han bär gärna mörka färger som svart och grått som alltid ser stilfullt ut och till det bär han ofta jeans.
Håret är ofta kortklippt och han ser till att styla den lite busigt.
 

Med sin självsäkerhet har den här mannen talangen att se ut som om han bara tagit på sig nåt och "råkar" se fantastisk ut. Tjejer jämför inte era män med Hugh Jackman men varför inte inspiresras av honom och föreslå något som ni tycker skulle passa era män bra?

Love
Gigi

Lemon soda<3

Idag e det julafton!!<3

Igår var jag och fikade med mina kompisar och bytte julklappar:)
Vi satt på något jätte mysigt café som jag aldrig varit på förr.
Jag fick jätte fina örhängen<3
På cafét så drack allihopa Lemon Soda, det var sjukt gott.
Och jag som älskar citron vart sååå lycklig:))


Kisses Belle


To Gigi<3

Tänkte på dig när jag såg den här bilden:)Kisses Belle

Vintage

Har varit väldigt inne på vintage den senaste tiden.
Hemma hos mirmor har vi en vintage gran med nästan bara vintage pynt:)
Ni vet gammla tomtar som mirmor fått när hon var liten och julgransglitter som hon ärvt av sin mamma.Och i julklapp har jag önskat mig ett vintage halsband:)


Kisses Belle

Fransk manikyr

Jag älskar fina naglar. Under nästan hela mitt liv har jag bitit på naglarna, dom går av så lätt sen stör jag mig på flisorna och försöker bita bort det. Enda sen jag va liten har jag tittat avundsjukt på tjejer med fina naglar och önskat att jag också hade så fina. För två år sen började jag gå till en nagelteknolog som fick fixa mina naglar och det va då jag slutade bita på dom. Idag är jag själv utbildad i manikyr och i konstmaterialen akryl och glasfiber. Det innebär att kvinnorna i familjen kommer till mig när dom vill få fina naglar, även dom yngsta.

Maddie är min näst äldsta brorsdotter, hon är tio år och precis som sin faster älskar hon fina naglar. Igår kom hon hem till mig och ville få en fransk manikyr för hon ville va fin till skolavslutningen. Självklart ville jag inte sätta konstmaterial på en tioåring men jag gav henne en manikyr och använde nagellack för att göra en fransk manikyr.Jag använde vitt nagellack från Depends fransk manikyr kit, ett silverglittrigt nagellack på det vita och ett lager top coat över. Visst blev det sött? :-)

Love
GigiFörlåt Belle!

Nu har jag överlåtit bloggen helt till stackars Belle för länge. Det har varit helt galna två månader med mycket jobb, skola och dansträningar. Nu har man äntligen lov från skolan och dansen iallafall så det är min tur att dra mitt strå till stacken.

I söndags hade jag en plåtning med Katrin som modell. Min kollega Isabell ordnade så att hennes duktiga fotograf pojkvän Kalle kunde ta bilderna. Det va kul att äntligen få till den här plåtningen vi pratat om ett tag och jag blev faktiskt väldigt nöjd med min styling. Blir fortfarande förvånad när jag ser slutresultatet på en styling och inser att det är jag som gjort det.


Det är jag som står med ryggen mot


Tyvärr har jag fortfarande inte fått bilderna från förra plåtningen och det är därför jag inte kunnat lägga upp några. Den här däremot kommer ni antagligen få se mer bilder från senare.

Love
/Gigi


KissesBella

Kolla gärna in min Tumblr:)
KissesBella


Lucia tomorrow:)

Jag har varit hos mirmor hela hegen, super mysigt:)
I fredags hade vi namnsdag (jag e döpt efter mirmor) så vi ute och såg Breaking Dawn.
Och i lördags hade vi 3rätters Nobelmiddag.
Och så kom jag hem idag:)

Nu håller jag på att fixa naglarna tills imorgon, jag ska vara tärna imorgon på Lucia:)
Dom blir silver glittriga vilket matchar mina tärne kläder perfekt:)


Kisses Belle


Make up under 100:-Kisses Belle❤

ShopaholicKisses Belle❤

New nailsKisses Belle❤


Chanel Spring 2012 RTWKisses Belle❤

Dag 10

Dag tio: En bekännelse
Det här var defenetivt den svåraste frågan.
Jag har tänkt och tänkt och tänkt.
Och jag har kommit fram till:

Min bekännelse är att jag helt galen i bröllop.
Och jag vill själv gifta mig en dag<3
Jag har hela 3 mappar på min dator med bilder med bl.a. bröllopsklänningar, håruppsättningar och platser jag vill gifta mig på:)
 
Kisses Belle❤

Dag 9

Jag vet att jag e lite seg men ni får ursäkta;)
Dag nio: Två favoritlåtar
Den här var svår.
Jag byter ofta favorit låt men just nu är det nog dom här:
Kisses Belle❤

RSS 2.0