I trade my soul for a wish, pennies och dimes for a kiss.

Love kläderna♥
Kisses Bella

My never ending love to lace♥
Kisses Belle

Nya stövlar :-)

Jag är kräsen när det gäller stövlar och jag har provat många men hittar inga som jag tyckt varit värda att lägga ner pengar på. Ser ingen mening med att köpa något som ser ok ut och så använder man det tre, fyra gånger. Självklart hittade jag ett par perfekta stövlar inne på Bianco när jag inte hade råd, så jag gick förbi flera gånger och dregglade varje gång jag såg dom. Stövlarna är ganska lika Louboutins Feticha stövlar men har inte lika intensiv röd sula eller en prislapp som får en att storkna.


Louboutin Feticha


För ca en vecka sen drog jag med världens bästa syster till Bianco så hon skulle få möta min senaste kärlek (stövlarna), hon tyckte också om dom och bad mig att prova dom. Inte nog med att dom va sjukt snygga, dom va bekväma också! Jag tog av mig stövlarna, gick till expediten och skulle lämna tillbaka dom när syrran plockade fram sitt kort och köpte dom. Varför? Hon tyckte att jag jobbat så hårt på senare tid men inte unnat mig själv något så hon ville ge mig dom. Tror nog ingen har en lika underbar syster som jag :)

Love
Gigi


Madonna och B Åkerlund

Min absolut största idol är Madonna. Jag växte upp med hennes musik och det är få artister som jag har så stor respekt för. Madonna ändrar inte bara sin musikstil hela tiden, hon är också smart och vet precis hur hon ska marknadsföra sig själv, men bland det bästa med henne är hennes stil. Det är omöjligt att veta vad hon kommer ha på sig till nästa uppträdande men man vet att hon kommer va grymt snygg.
Tyvärr har folk gnällt sen 90-talet på att hon är gammal och dom verkar tycka att det är en anledning att sluta gilla henne. Borde man inte ha större respekt för en artist som trots att hon blivit äldre fortfarande kan mäta sig med de yngre stjärnskotten?
Andra klagar på att hon träffar yngre män. Hugh Heffner har flera unga kvinnor och honom ser de flesta männen upp till och även många kvinnor. All den här motståndet kommer från idioter som inte gillar att det går bra för en kvinna. Ingen säger till Rolling Stones eller ACDC att lägga av för att dom blivit gammla, ingen säger att Hugh Heffner borde börja träffa kvinnor i sin egen ålder!
Madonna är och kommer ett bra tag fram över vara "the Queen of pop" och detta visade hon på Super Bowl. 

Till Super Bowl var hon stylad av B Åkerlund (Jonas Åkerlunds fru) som valde att styla henne till något som likna en romersk gudinna. Klänningen var designad av Givenchy, stövlarna av Miu Miu och örhängen av Bulgari.
På scen hade Madonna med sig 100 trummslagare, 150 "gladiatorer" och 200 körsångare. Åkerlund arbetade i över tre månader med detta men vilket fantastiskt resultat det blev!


For every good reason there is to lie, there is a better reason to tell the truth

Tycker verkligen om fuax fur jackor och skulle sååå gärna vilja ha en.Kisses Belle


Simple diary

Har ni hört talas om simple diary?
Det e en super smart idé, istället för att skriva en lång text i en vanlig blank dagbok så svara man på frågor om ens dag.
Och det e inte alls svårt nix, man bara svarar kort på några frågor varje dag och behöver inte sitta och fundera och fundera vad man ska skriva.
Så det e vad jag vill ha i present:)


Kisses Belle


For beautiful eyes look for the good in others, for beautiful lips speak only words of kindness and for poise walk with the knowledge that you are never alone

Kisses Belle

Victoria by Victoria Beckham

Nu har Victoria skapat ett till märke, lite billigare den här gången:)
Och jag tycker att det ser riktigt bra ut, älskar katt klänningarna♥
Skorna i kollektionen är ett sammarbete mellan Victoria och Charlotte Olypia (fashion match made in heaven:))Kisses Belle

Little bad girl;)

Länge sen I know, sorry.
Idag så ska Gigi och hennes kompis ha "födelsedags kalas" och dom står just nu i köket och blandar bål.
Och jag?
Jag sitter på golvet och låsas vara DJ:)
Om en liten stund så kommer gästerna och dom har inte fixat sig alls....
Jag säger inget:)
Aja nu måste jag gå och kasta på mig mascara innan någon främling kommer;)


Kisses Belle


RSS 2.0